MigWiz

A MigWiz nem csak egy név, hanem egy szolgáltatás, melynek a legfőbb célja, hogy segítse partnereinek a zökkenőmentes, gyors és hatékony átállást az újabb rendszerekre, legyen szó akár az on-premises Exchange migrációról vagy éppen a teljes postafiók felköltöztetéséről a Microsoft 365 szolgáltatásba.

EXCHANGE TO MICROSOFT 365 MIGRÁCIÓ

Könnyen áttérhet a Microsoft Exchange Server bármely verziójáról a Microsoft 365 vagy a Microsoft 365 German rendszerre. Szolgáltatásunk segít a helyszíni postafiókok közvetlen áthelyezésében a Microsoft 365-be. Nem számít, hogy melyik verziót használja jelenleg. Exchange 2003, 2007, 2010, 2013, 2016 vagy 2019 – mindegyik verzió felhasználható migrációs forrásként!

MIGRÁCIÓ A MICROSOFT 365 BÉRLŐK KÖZÖTT

Az EWS ( Exchange Web Services ) szolgáltatáson keresztüli forráskiszolgálóhoz való csatlakozás lehetőségének köszönhetően szabadon áthelyezheti a postaládákat a Microsoft 365 bérlői (tenants) között. Minden elemet áthelyezhet egy üres (új) Microsoft 365 bérlőbe (tenant) vagy egy már meglévő szervezetbe, ami hasznosnak bizonyulhat pl. a társaság egyesülése vagy felvásárlása során.

E-MAILEK, NAPTÁRAK, NÉVJEGYEK ÉS EGYEBEK 

A szolgáltatás segítségével a felhasználók Exchange-postafiókjai az eredeti tartalommal és mappaszerkezettel együtt replikálódnak a felhőbe. Az áttelepítés eredménye a forrás Exchange postafiók 1:1 -es másolata a Microsoft 365-ben. Ez mindenféle mappára vonatkozik, amelyet a cél Microsoft 365-csomag támogat e-mail, névjegyek, naptárak, feladatok stb.

 

ÁTTELEPÍTÉSEK EXCHANGE 2019 / 2016 / 2013 / 2010 / 2007 / 2003 ÉS SBS-RŐL A MICROSOFT 365-RE

A MigWiz szolgáltatásnak az áttelepítéshez nem szükséges frissítenie a meglévő Exchange Server telepítést, hogy áttérhessen a felhőbe. A régi migrációs kiszolgálókról és a Small Business Server 2011, 2008 és 2003 -as rendszerről történő közvetlen migráció teljes mértékben támogatott.

EXCHANGE NYILVÁNOS MAPPÁK MIGRÁLÁSA A MICROSOFT 365-BE

Az Exchange Server nyilvános mappái (Public Folders) is áthelyezhetők a Microsoft 365-be a MigWiz Microsoft 365 szolgáltatás segítségével. Csak annyit kell tenni, hogy létrehozunk egy üres postafiókot a nyilvános mappák számára a Microsoft 365-ben, és a szolgáltatásunk gondoskodik a többiről. A natív forgatókönyvvel ellentétben nem kell bonyolult előkészületeket végrehajtani, nem kell ismernie a szkriptek futtatását, és nem kell semmilyen leállást tapasztalnia.

CUTOVER, SZAKASZOS ÉS HIBRID MIGRÁCIÓ TÁMOGATÁSA

A MigWiz szolgáltatás lehetővé teszi a postaládák tetszőleges módon történő migrálását. Áthelyezheti az összes postafiókot egy mozdulattal, az adatokat kötegenként vagy hibrid környezetben.

Most adtuk hozzá a kívánságlistához:
Ön most adta hozzá ezt a terméket a kosárhoz: