A MigWiz.hu szolgáltatásokat mindenki számára külön költség nélkül biztosítjuk. - legyen szó egyetlen postafiókról vagy ezer postafiókos ügyfélről. Ingyenes migrációs szolgáltatásokat kap, ha éves csomagjainkat vásárolja meg. Amint regisztrál nálunk, mi leállási idő és adatvesztés nélkül migráljuk adatait a Microsoft 365-re. A jelenlegi környezetéből a Microsoft 365-re történő adatmigráció nehéz és időigényes lehet. Menedzselt migrációs szolgáltatásaink gondoskodnak minden olyan kihívásról, amellyel a szervezetek a Microsoft 365-re való áttérés során szembesülhetnek. A migráció lényege az átfogó kép megértése, az árnyalatokról való jó előre történő gondoskodás és a rejtett buktatók elkerülése.

 

Több mint 15 éves tapasztalattal rendelkezünk a különböző méretű szervezetek adatainak migrálásában. Migráltunk már ügyfeleket házon belüli környezetből, hosztolt környezetből vagy különböző helyszíneken található irodákból. A Microsoft által tanúsított Microsoft 365-szakértőink hibamentes migrációs tervet terveznek meg, nulla leállási idővel vagy adatvesztéssel. Rendelkezünk a szükséges szakértelemmel, a megfelelő eszközökkel és elkötelezett menedzserekkel, akik együttműködnek Önnel, és áttelepítik adatait az Microsoft 365-re.

 

Egyszerű Microsoft 365 áttelepítések fennakadások nélkül

Az egyik platformról a másikra való áttérés óriási hatással lehet a szervezetre. A szervezet összes alkalmazottját gyakorlatilag érinti az áttérés. A felhőre való átálláskor a migráció az egyik legnagyobb fájdalmas pont. A fájdalmat csak szakértők segítségével lehet kiküszöbölni. A Microsoft 365 szakértői 24/7-es támogatásunk megszünteti ezt a fájdalmas pontot, és az átállást egy áramvonalas és problémamentes folyamattá teszi. Ingyenes migrációs segítséget nyújtunk, nulla leállási idővel vagy adatvesztéssel.

Migráció a Microsoft 365-re különböző platformokról és szolgáltatókról

A MigWiz - CloudMatrix több ezer sikeres migrációt hajtott végre  különböző e-mail platformokról, mint például POP3/IMAP, Exchange, G Suite, SharePoint, Yahoo Mail, Lotus Notes, AWS Workmail,  Zimbra, Mozilla Thunderbird és más.

By Laszlo Bocso 0 megjegyzés

Ossza meg:

Hagyj egy megjegyzést

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kérjük, vegye figyelembe, hogy a megjegyzéseket a közzététel előtt jóvá kell hagyni.

Most adtuk hozzá a kívánságlistához:
Ön most adta hozzá ezt a terméket a kosárhoz: