Fordítsa ötleteit innovációvá a megbízható Azure termékekkel és szolgáltatásokkal

Feltalálni céllal:
Érje el céljait azzal a szabadsággal és rugalmassággal, hogy bárhol elkészítheti, kezelheti és telepítheti alkalmazásait. Használja az Ön által preferált nyelveket, keretrendszereket és infrastruktúrát - akár saját adatközpontját és más felhőket is -, hogy megoldja a kisebb és nagyobb kihívásokat.

Az Azure segítségével minden megvan, amire szüksége van a következő nagyszerű megoldás megalkotásához.

Bízzon a felhőben
Szerezzen biztonságot az alapoktól kezdve, amelyet egy szakértői csapat támogat, és proaktív megfelelőséget, amelyben a vállalatok, kormányok és startupok is megbíznak.


Zökkenőmentes hibrid üzemeltetés
Helyszínen, több felhőben és az élen - ott találkozunk Önnel, ahol éppen van. Integrálja és kezelje környezeteit a hibrid felhőhöz tervezett eszközökkel és szolgáltatásokkal.


Építsen az Ön feltételei szerint
Ön választhat. A nyílt forráskód iránti elkötelezettséggel, valamint az összes nyelv és keretrendszer támogatásával úgy építhet, ahogyan csak akar, és oda telepítheti, ahová csak akarja.


Legyen a jövőre felkészült
A Microsoft folyamatos innovációja támogatja a mai fejlesztését és a holnapra vonatkozó termékvízióit.

Az Azure globális. Az Azure helyi.
Teremtsen rendkívüli élményeket minden ügyfele számára - akár a szomszédban, akár a világ másik felén vannak. Több globális régióban található adatközpontokkal, a felhőszolgáltatók közül a legnagyobb megfelelési portfólióval és a fenntarthatóság iránti bátor elkötelezettséggel az Azure-ra építve nem kell választania a mennyiség és a minőség között.
By Laszlo Bocso 0 megjegyzés

Ossza meg:

Hagyj egy megjegyzést

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kérjük, vegye figyelembe, hogy a megjegyzéseket a közzététel előtt jóvá kell hagyni.

Most adtuk hozzá a kívánságlistához:
Ön most adta hozzá ezt a terméket a kosárhoz: