Több mint 60 régió, több mint bármely más felhőszolgáltatónál

Fedezze fel a fenntartható, megbízható felhőinfrastruktúra új világát az Azure segítségével.

Védje adatait a megbízható felhővel
Használja ki a többszintű biztonság előnyeit a fizikai adatközpontokban, az infrastruktúrában és a műveletekben az Azure segítségével. Segítsen megvédeni üzleti eszközeit és adatait az iparágvezető fizikai biztonsági rendszerekkel, valamint a megfelelőségi ajánlatok és adatvédelmi szabványok átfogó portfóliójával.

Érje el fenntarthatósági céljait
A Microsoft Azure használata akár 98 százalékkal szén-dioxid-hatékonyabb, mint egy hagyományos vállalati adatközpont használata. Csatlakozzon azon iparági vezetők egyre növekvő közösségéhez, akik az Azure segítségével csökkentik az energiafelhasználást, és szén-dioxid-semlegesebb hálózatra állnak át.

A Microsoft 2012 óta szén-dioxid-semleges, és elkötelezte magát amellett, hogy 2030-ra szén-dioxid-negatív lesz, és 2050-ig az 1975-ös alapítása óta közvetlenül kibocsátott összes szén-dioxidot eltávolítja. Használja ki a Microsoft saját fenntarthatósági útjának tanulságait, és segítsen az alacsony szén-dioxid-kibocsátású jövő előmozdításában - miközben Ön is megvalósítja saját fenntarthatósági céljait.

Futtasson magabiztosan kritikus fontosságú rendszereket
Az Azure olyan vállalati szintű felhőinfrastruktúrát biztosít, amelyre az ügyfelek és a partnerek támaszkodhatnak. Ez magában foglalja az olyan fizikai elemeket, mint a redundáns áramellátás, hálózat és hűtés, valamint az olyan szoftveres elemeket, mint a biztonságos telepítési folyamatok, a nem hatékony karbantartás és a gépi tanulás által lehetővé tett hibaelőrejelzés.

Nem számít, hogy milyen szolgáltatási szintű célkitűzései vannak, az Azure lehetővé teszi, hogy elérje szervezete megbízhatósági céljait. Használja ki a beépített funkciók előnyeit, amelyek segítségével magabiztosan tervezheti és üzemeltetheti a kritikus fontosságú rendszereket - a nagy rendelkezésre állás, a katasztrófa utáni helyreállítás és a biztonsági mentés forgatókönyveiben.

A holnap infrastruktúrája
Ismerje meg, hogyan javítja a Microsoft az Azure adatközpontok teljesítményét, hatékonyságát, energiafogyasztását és költségeit az Ön felhőalapú munkaterheléseinek érdekében - olyan infrastrukturális innovációkkal, mint a víz alatti adatközpontok, a folyadékba merülő hűtési projektek és a hidrogén üzemanyagcellás technológiák.

Annak érdekében, hogy mások is hasznot húzhassanak ezekből az innovációkból, az Azure a biztonságot és a szabványosítást előtérbe helyező szerver- és adatközpont-infrastruktúra terveket osztja meg az Open Compute Project keretében - ezzel elősegítve egy élénk iparági ökoszisztéma kialakulását a felhőben történő globális adatközpontok telepítése érdekében.
By Laszlo Bocso 0 megjegyzés

Ossza meg:

Hagyj egy megjegyzést

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kérjük, vegye figyelembe, hogy a megjegyzéseket a közzététel előtt jóvá kell hagyni.

Most adtuk hozzá a kívánságlistához:
Ön most adta hozzá ezt a terméket a kosárhoz: